Γνωρίστε μας

Σχετικά με εμάς

Η νεοσύστατη εταιρεία Γ. Πολυχρονίου & Σια ΟΕ με έδρα το Μοσχάτο Αττικής, δημιουργήθηκε το 2019. Με κέφι, μεράκι αλλά και επαγγελματισμό, έχουμε καταφέρει μια δυναμική εκκίνηση στον χώρο των υδραυλικών με πλήθος ικανοποιημένων πελατών και συνεργατών. 

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε ερώτηση με σκοπό να σας  προστατεύσουμε από άστοχες και ζημιογόνες κινήσεις . Στο κατάστημα μας θα βρείτε  μεγάλη ποικιλία από πιστοποιημένα προϊόντα επώνυμων οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού με ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση.  

Εκτός από την εμπορία υδραυλικών ειδών, η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, σε συνεργασία με έμπειρους και πιστοποιημένους μηχανολόγους και αδειούχους και έμπειρους εγκαταστάτες. 

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις & επισκευές : Θέρμανσης, Ύδρευσης-Αποχέτευσης, Ηλιακών Συστημάτων, Κλιματισμού, Φυσικού Αερίου και συστημάτων Αυτόματου Ποτίσματος .

Τιμή και χαρά μας να σας υποδεχτούμε στον χώρο μας και να γνωριστούμε από κοντά.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν χρειάζεστε μια εκτίμηση, μελέτη ή ακόμα και να δείτε τα προϊόντα μας στον δικό σας χώρο.

Ένας έμπειρος και πιστοποιημένος συνεργάτης κάθε ειδικότητας ανάλογα με την ανάγκη σας, θα έρθει στο χώρο σας εντελώς δωρεάν για μια εκτίμηση προσφέροντας την καλύτερη δυνατή λύση πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την οικονομία και κυρίως εσάς…

η ομαδα

ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ελάτε να γνωριστούμε

  • Λάμπρου Κατσώνη 54, Μοσχάτο
  • 211 11 55913
  • info@ydroplan.gr

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Απαντάμε στα e-mails σας εντός 48 ωρών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ